Nye boliger på Ladegården

Alle de nye boliger har egen terrasse og indgang fra haven.

Efter længere tids planlægning herunder med godkendelse af projektet fra Socialtilsyn Midt, startede ombygningen af Ladegårdens 14 gamle §108 boliger i august 2016.

Tanken var at opdatere boligerne så de blev lidt større, mere handicapvenlige og lysere. I byggeperioden blev beboerne med tilhørende personale genhuset i Langå i et tidligere plejehjem.

De primære ændringer af lejlighederne er at badeværelset og stuer er blevet noget større. På badeværelset er der desuden installeret vaskemaskine og tørretumbler, hvor man før måtte booke tid i et fælles vaskeri.Køkkenet er forbedret med nye og flere hvidevarer. Alle lejligheder har fået egen terasse og indgang fra haven. 

Ombygningen er sket i et tæt samarbejde med Ladegårdens bestyrelse, beboere og medarbejdere, samt boligkonsulenten i  Randers Kommunes socialafdeling og arkitektfirmaet Plateau.

Beboerne og medarbejderne havde mange ønsker og de langt de fleste er med denne ombygning blevet imødekommet. Vi flyttede tilbage i de nyrenoverede boliger  sidst i februar 2017.

Det var en fantastisk oplevelse at komme tilbage i nyrenoverede boliger og fællesarealer. Efter beboernes ønsker er der ændret på fællesarealerne så den ene fælles stue er blevet til et motionsrum. Den anden stue er blevet til billardrum.

 

Terrasse.