I 2010 indvies de nye huse af bl.a. Socialminister Benedikte Kiær, der var inviteret til lejligheden. De 6 nye huse hedder Ladebo.

Fritliggende, men alligevel tæt på Ladegården.

 

 
.


 De nye huse er et nødvendigt projekt
Socialministeren ønskede de kommende beboere tillykke, mens bestyrelsesformanden understreger, at projektet med de nye boliger er nødvendigt og interessant for Ladegården. De nye boliger er nemlig bygget i tilknytning til netop Ladegården, der er en alternativ boform til mennesker der er aktive misbrugere.

Efter talerne bliver den røde snor klippet over af Kirsten Jeppesen, Henning Jensen Nyhuus og Benedikte Kiær i fællesskab, hvorefter de mange fremmødte får mulighed for at se nærmere på boligerne. Et flot og stort badeværelse, et stort køkken, en stue og et soveværelse. Klar til at blive taget i brug.
-- FAKTA --

De seks nye boliger og fælleshuset er for personer, der ud over at have et aktivt misbrug, har svært ved at bo sammen med andre. Husene er blevet til for at hjælpe borgere, der har svært ved at finde sig til rette i almindelige boliger.

Boligerne er et supplement til Ladegården - en alternativ boform til mennesker der har problemer med misbrug.

Byggeriet er støttet af Socialministeriet og er en del af Hjemløsestrategien, hvis formål er at nedbringe hjemløsheden i Danmark.