Pårørende gennem 9 år.

Ladegården - den 27.6.2013

Hvad skal der ske med dig, når dit liv er gået totalt i stykker. Måske efter mange års alkoholmisbrug, stofmisbrug eller voldsomme psykiske problemer ?

Du er opgivet af behandlingssystemet, og har selv opgivet at komme ud af dine problemer, og dine pårørende står magtesløse.

Så findes der et sted, der hedder Ladegården i Randers, og er du så heldig at blive visiteret hertil, har du en chance for et bedre liv.

Jeg er kommet som pårørende på Ladegården i 9 år, og var min søster ikke kommet her, ved jeg slet ikke, hvordan det var gået. Hun var ganske vist blevet erklæret alkoholdement, og kunne ikke klare sig i sit eget hjem.

På Ladegården bliver man taget imod som det menneske, man er, får kærlig pleje og omsorg af meget søde og dygtige medarbejdere. Der er en afslappet atmosfære , der er fællesskab, men har man lyst til at være sig selv bliver det fuldt respekteret.  Den menneskelige værdighed bevares.

Nu er min søster ikke mere, men man valgte på Ladegården, at hun skulle blive der til det sidste, og det er jeg dybt taknemmelig for, og jeg sender ofte en tanke til stedet, beboerne og personalet.

Elsa Kaae.